top of page

Děti tloustnou v domácí izolaci. Nudí se a stres řeší jídlem. Co s nimi?

Aktualizováno: 30. 3. 2021

Vážení přátelé,

je pro mne velkou ctí vám oznámit, že jsem měla tu čest, vyjádřit se společně s Petr Havlíček - Výživový poradce, MUDr. Jan Boženský - primář dětského oddělení z Nemocnice Agel v Ostravě-Vítkovicích a předseda Sekce pediatrické obezitologie České obezitologické společnosti JEP; MUDr. Barbara Taušová - pediatrička z kliniky Canadian Medical; Jana Boučková - autorka celorepublikového projektu Děti na startu a Vladimír Koukal - fitness trenér a výživový specialista, k tématu týkající se aktuálního nárůstu nadváhy a obezity u dětí zejména tedy v domácí izolaci. Jsem za tuto zkušenost velmi vděčná a zároveň jsem přesvědčena, že mnoho maminek a tatínků po přečtení tohoto článku přehodnotí svoje dosavadní výživové zvyklosti, případně se nejméně zamyslí nad tím, jak to mají oni sami a podniknou první kroky k upevnění zdraví celé rodiny. Je zde mnoho cenných rad, které vám mohou opravdu pomoci k tomu, udělat v životě první krok ke změně, ke kvalitnějšímu, plnohodnotnému životu.


Co je krásnějšího, než spokojená, šťastná rodina bez zdravotních omezení, komplikací?


Pokud v této oblasti tápete, změnu jste si už nějakou dobu přáli, ale nevíte, za jaký konec to uchopit a nechcete sobě i dětem třeba jen z nevědomosti více uškodit, než pomoci, neváhejte, a s klidem se na nás obraťte. Společně probereme vše, co vás trápí a aktuálně omezuje. Těšíme se na vás - zdravevestrave@seznam.cz


Pokud vás problematika stravování a upevnění zdraví zajímá více, mrkněte na naše stránky www.zdravevestrave.cz, kde naleznete řešení, doporučení pro jedince s konkrétními problémy včetně nejmodernějších metod k upevnění zdraví a k optimální váze, dále pak jídelníčky za zvýhodněné ceny, zajímavé recepty, články a související.



17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page