top of page

Jak na to, když nemůžete spát a cítíte se před svátkami pod tlakem? Tahle pecka vás doslova dostane.


Vyzkoušejte tuto vynikající lahůdku, která je hotová se vším všudy do 15 minut. Zbavíte se uvedených potíží a zároveň přispějete k optimální hmotnosti.


Možná i na vás je toho přes den někdy až příliš a máte problém v noci usnout, budíte se, ráno vstáváte zcela vyčerpaní. Zejména nyní, a to v období zvýšeného tlaku kvůli blížícím se svátkům, nebo z důvodu ohrožení různými nemocemi. Není ojedinělé, že hlavně mnoho žen jede na tzv. automat. Vstaneme, postaráme se o děti, jdeme do práce, z práce domů, starosti o rodinu, rychle se najíme, povinnosti a zase spát. Jedná se o začarovaný kruh, který vede až k vyčerpání. Následně se cítíme unavení, mohou se projevit i zdravotní komplikace jako například snížená imunita, bolesti hlavy, trávicí potíže, gynekologické problémy, záněty, či nárůst hmotnosti. Jak byste se cítili, jaký by to byl pocit, kdybyste všechny svoje závazky plnili s lehkostí, pozitivně naladěni, plní energie? Jak moc by se vám ulevilo, kdyby se mohly vaše problémy minimalizovat?

Hlavním důvodem, proč u většiny ke změně nedochází, je mnoho úkolů, které musíme denně vykonat a nedostatek času na nás samotné. Pro vás všechny jsem však připravila tento recept, který vám ušetří čas a přinese mnoho pozitivního pro zdraví. Co to je za super potravinu, která zklidňuje nervový systém, eliminuje bolesti hlavy, zkvalitní spánek, podpoří správné fungování trávicího traktu, tvorbu kostní tkáně, dodá energii, zvýší naši obranyschopnost, normalizuje hladinu cukru, cholesterolu, je skvělým zdrojem vápníku (kterého obsahuje více než mléko nebo sýry), vitaminů a minerálů jako jsou železo, hořčík, draslík, měď? Kdo uhádl správně? Jedná se o mák, který díky vysokému obsahu vlákniny snáze navodí pocit sytosti, a díky tomu nepociťujeme hlad.


Oříškovo-makové kuličky

Ingredience

150g mleté oříšky dle libosti

med (množství dle chuti)

voda

mák


Postup

Všechny ingredience smícháme v hladkou hmotu. Pokud se drolí, přidejte pár lžiček vody. Vytvarujte kuličky, které obalíte v máku. Hotový výrobek dejte do ozdobných papírových košíčků.


Dobrou chuť a sladké sny.




32 zobrazení0 komentářů
Sdílení
bottom of page