top of page

SKVĚLÝ SILVESTR ZA BEZKONKURENČNÍ CENU

Aktualizováno: 30. 3. 2021

Mnoho z nás nyní tráví čas pracovně z domova. Máme omezené kontakty, společenské vyžití. Tohle všechno má zásadní dopad na psychiku celé rodiny. Pokud to vláda umožní, přijeďte na Silvestra k nám, načerpat novou energii, užít si pořádný kus legrace, nechat všechny povinnosti a starosti za dveřmi vašich domovů a přijet si pročistit hlavu a získat nezapomenutelné zážitky s rodinou nebo s fajn přáteli. Co je krásnějšího než zábava s blízkými v příjemné atmosféře za skvělou cenu? Na konci pobytu jako BONUS a poděkování za vaši důvěru od nás získáte pro celou partu či rodinu dáreček k upevnění zdraví a posílení imunitního systému.

Na nic nečekejte, protože naše chata je určena jenom pro Vás. Pokud jste milovníci přírody, pohody a zábavy, rozhodně neváhejte a rychle si pobyt zarezervujte. Silvestr máme každý rok plně obsazen!!! Na své si přijdou všechny věkové kategorie od dětí až po prarodiče. Nevěříte? Přijeďte se sami přesvědčit.

Chata se nachází v obci Šebetov v kompletně oplocené části chatové oblasti, v klidné lokalitě cca 100m od nádherného lesa. Romantickou atmosféru dokresluje rovněž fakt, že se v chatě musí v zimě topit v kamnech. Provozovat lze u nás i v zimním období mnoho aktivit. Chata je plně vybavena. V obývacím pokoji je barevná TV, DVD přehrávač. Kuchyňka je vybavena linkou, ledničkou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, sporákem s troubou, sendvičovačem.


Více informací ohledně ceny, kontakt získáte; případné rezervace můžete provádět zde.

Těšíme se na Vás, jste u nás srdečně vítáni. S pozdravem Mgr. Pavlína Podloučková a Ing. Jiří Podloučka

chatasebetov@gmail.com






5 zobrazení0 komentářů
Sdílení
bottom of page