top of page

Týdenní inspirace na originální, jednoduché, zdravé snídaně a svačinky pro celou rodinu - 1. týden

Aktualizováno: 30. 8. 2021

Hledáte nějakou inspiraci na chutné, zdravé svačinky, snídaně nejen pro sebe, ale i pro děti? Přináším pár zajímavých tipů, které zaberou pouze pár minut a potěší nejen dospělé, ale i všechny děti. Jako bonus se navíc vyhnete každodenní jednostrannosti, která po čase přináší zbytečné zdravotní komplikace a naučíte se pestrosti, rozmanitosti, která je pro udržení kvalitního zdraví nezbytností.


Již nemusíte přemýšlet nad tím, co vlastně uvařit, stačí se dát jednoduše rovnou do toho.


Pokud máte pocit, že jíte dokola pořád to stejné, nebaví vás neustále něco vážit a odměřovat, chcete vařit chutně, pestře a strávit u plotny minimum času, abyste se mohli věnovat svým zálibám, tomu, co máte rádi, připravila jsem pro celou rodinu ZA DOBROVOLNOU CENU nádherně barevný, pestrý jídelníček bez vážení.


Pokud vás zajímá o stravování více, vytvořila jsem pro vás rozšířený jídelníček bez vážení surovin s přípravou pokrmů od 1 minuty a s 10 videoprezentacemi s tématy z oblasti stravování k upevnění zdraví a zachování si optimální váhy buď v tištěné podobě klikněte zde, nebo přímo na váš e-mail klikněte zde.


Nebo můžete věnovat originální dárkové poukazy pro radost přímo na míru.


1. TÝDEN

Mrkvová pomazánka s celerem

Doba přípravy: cca 5 minut


Ingredience: bílý jogurt lněná semínka stroužek česneku mrkev celer bulvový tvaroh měkký chléb celozrnný špetka soli


Postup přípravy: Mrkev spolu s celerem nakrájejte najemno. Spojte bílým jogurtem a tvarohem. Přimíchejte čerstvě mletá lněná semínka, prolisovaný česnek a sůl. Vše důkladně smíchejte. Podávejte s pečivem. Ke svačince či k snídani si klidně přidejte oblíbené ovoce, zeleninu.

Dodržujte pitný režim – ovocný čaj, domácí limonádu s kousky ovoce aj. Dobrou chuť.


Poznámka: Množství jednotlivých ingrediencí neuvádím záměrně, vždy záleží na věku, pohlaví, zdravotním stavu, fyzické, psychické zátěži a na dalších faktorech.




68 zobrazení0 komentářů
Sdílení
bottom of page