top of page

Už dnes, nezmeškejte příležitost upevnit zdraví a mít moc nad nemocemi

Už dnes 19. 12. 2021 v 18 hodin poběží ZDARMA webinář na téma - Jak stravou upevnit zdraví aneb Jak mít nemoc ve své moci. Proto nenechte nic náhodě, ať vám nic neuteče a přihlaste se co nejdříve.

Reference Kateřina Pavlíno, děkuji za přednášku, už kdysi jsem si dělala kurz výživy a bylo to pro mě super opakování, připomenutí. A super přednes, vyhovovala mi Vaše rychlost a nadšení pro věc. Moc děkuji. Lucie Moc děkuji za nádhernou přednášku Pavlínce Podloučkové, bylo to úžasný, výživný, ale i velmi energický a usměvavý. Díky za hezký večer všem. Možná i vy toužíte prostřednictvím stravy upevnit svoje zdraví, cítit se fit, mít více energie, získat vyšší sebevědomí. Jste jedineční a zasloužíte si pohodový život plný radosti, spokojenosti, toho, co vám dělá dobře a naplňuje vás. Nemusíte se už trápit, je tu nová cesta. Nemůžete za to, že nevíte, jak na trvalou změnu ve stravě, v upevnění zdraví. Nikdo vás pořádně neučil, jak na to. Nyní je tady pro vás cesta k výsledku – je tady klíč ke změně a vaše příležitost. Proto jsem pro vás připravila ZDARMA webinář, kde se dozvíte jak stravou upevnit zdraví aneb Jak mít nemoc ve své moci. Na webináři se dozvíte základní kroky, jak například: * Oddálit užívání léků o několik let * Prodloužit si aktivní život * Zvýšit odolnost vůči nemocem * Získat a udržet si optimální váhu * Spát bez problémů * Hlavní důvody, proč lidé nejsou schopni dlouhodobě změnit svoje stravovací návyky * A mnoho dalšího

Srdečně vás zvu na můj nejnovější webinář ZDARMA, kde vám vše jednoduše odhalím. Vysíláme už dnes v 18 hodin ve fb skupince, proto se přihlaste co nejdříve.

POZOR - nezmeškejte toto vysílání, protože záznam bude dostupný pouze po omezenou dobu.



Těším se na vás, Pavča Podloučková




4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page