top of page

Výtečná chuťovka pro milovníky rychlovek

Aktualizováno: 28. 5. 2021

Máte přes den naspěch a nechce se Vám vymýšlet na vaření nic nového? Mám pro Vás chutný recept, který zvládne i začátečník. Úžasné na tom je, že ho můžete využít nejen jako svačinku, oběd, či večeři, ale bude perfektní i jako pohoštění pro Vaši návštěvu. Chuťovka, kterou zaručeně nadchnete muže i ženy všech věkových kategorií.


Doba přípravy

Cca 5 minut příprava, 8 minut pečení v troubě


Ingredience

Listové chlazené těsto

Špenátové listy zmrazené

Česnek

Sůl

Olivový olej

Parmazán


Postup

Špenát necháme rozmrznout. Společně se solí, olivovým olejem, česnekem vše rozmixujeme. Směs naneseme na polovinu těsta, posypeme parmazánem. Přeložíme druhou část těsta přes sebe a okraje řádně zamačkáme, aby nám ingredience nevytekly na plech. Uprostřed těsta uděláme párátkem dírku, abychom zabránili vzniku vzduchové bubliny. Těsto na závěr k sobě ještě přimáčkneme a pečeme v rozehřáté troubě na 250°C po dobu cca 8 minut. Nechte vychladnout a nakrájejte na plátky či menší kousky. Pro milovníky pálivého můžete ještě smíchat olivový olej s česnekem a potřít povrch každého kousku zvlášť. Dobrou chuť.


Chcete vařit rychle, chutně bez námahy a nechat se inspirovat novými jídly?

Připravili jsme pro celou rodinu ZA DOBROVOLNOU CENU nádherně barevný, pestrý Jídelníček bez vážení surovin, ve kterém naleznete mnoho výtečných jídel s přípravou do pár minut.


Chcete stravou upravit svou hmotnost a načerpat novou energii pro výkon běžných činností a povinností?

Vytvořili jsme pro vás rozšířený Jídelníček bez vážení surovin 2 s přípravou pokrmů od 1 minuty a s 10 videoprezentacemi s tématy z oblasti stravování k upevnění zdraví a zachování si optimální váhy.

Na e-mail - Klikněte zde

Tištěná forma - Klikněte zde


Děláte rádi radost ostatním?

Pro radost všem můžete věnovat rovněž originální dárkové poukazy sestavěné přímo na míru.






55 zobrazení0 komentářů
Sdílení
bottom of page