top of page

Jak poznat zmrzliny, které škodí zdraví?

Milujete zmrzliny? Tak moc byste si v tom horku dali, ale máte strach, že okamžitě přiberete kila navíc? Co myslíte? Měli byste se jim raději vyhýbat, protože jsou plné nadbytečných kalorií nebo je to pouhý mýtus? Léto je neodmyslitelně spjato s konzumací zmrzliny a milují je zejména děti. Mnoho a mnoho mých klientů mají každoročně výčitky svědomí a raději se zmrzlinám vyhýbají obloukem. Je to však vůbec opodstatněné? Mnoho cenných rad se dozvíte právě v tomto videu.




Pokud vás zajímá, jak upevnit zdraví prostřednictvím stravy, mít optimální váhu, získejte ještě dnes ZDARMA rozšířenou hodnotu tohoto videa a to přímo vytoužený výsledek v praxi, díky němuž se změny ve vašem životě začnou dít okamžitě od prvního dne.



nebo


Buďte ještě o krok vpřed před ostatními a získejte TOP plnou verzi, která je pro všechny, kteří chtějí problém s váhou, upevnění zdraví řešit akutně, co nejdříve a jako BONUS přímo pod odborným vedením.




Začněte dnes, abyste již zítra na sobě mohli vidět svoje první výsledky se zaslouženými úspěchy.



Načerpejte inspiraci a sdílejte s námi vaše poznatky, názory, posuny v životě vpřed i vzad na našich fb stránkách Zdravě ve stravě



Nenašli jste zde to, co hledáte? Napište nám, rádi se vám budeme věnovat individuálně a sestavíme pro vás vše přímo na míru zdravevestrave@seznam.cz


39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page