top of page

Jak se rychle uklidnit, když jste pod velkým tlakem?

Zjistila jsem, že, abyste si splnili svoje sny, nemusíte dělat více, než děláte nyní.

Stačí rozeznat 80% VĚCÍ, které NIKDY NEDĚLAT (i přestože většina jimi tráví většinu času) 20% VĚCÍ, které dělat NA MAXIMUM denně (i přestože většina jim nevěnuje pozornost).


Možná to zní jednoduše. Jak je pak ale možné, že miliony lidí trpí vyhořením, vyčerpáním a mnoho z nich sebevražednými sklony? Jak vysvětlíte, že nikdo z těchto lidí si svůj sen dosud nesplnil? Máme tolik informací, ale vyznat se v nich, správně je uchopit, umí jen málo kdo.


Pokud je naše mysl zahlcena obavami a tělo je ve stresu, naše vztahy, výkon trpí. Starosti nás odvádějí od našeho cíle. Nervový systém není schopen rozlišit mezi skutečným a představovaným nebezpečím.

Často jsme oběťmi sami sebe a svého vlastního myšlení. Ve své mysli jsme nedisciplinovaní. Musíme mít kontrolu nad výběrem svých myšlenek. Základem je mít klidné, jasné myšlení bez obav a strachu. Každá negativní myšlenka upevňuje nervové spoje v mozku, které jsou propojené se strachem a stresem, tím rychleji lze vyvolat stresovou reakci.


A proto se zrodil trénink Nauč se efektivně pracovat s časem a vytvoř si do 15 dní svůj život snů, ve kterém představuji unikátní metody, díky kterým získáte čas navíc, upevníte vztahy v rodině, v práci, sám k sobě a začnete se věnovat tomu, co jste z nedostatku času týdny, měsíce, roky odkládali.


Naučíte se, jak zvládnout stres, mít každodenní tlak pod kontrolou, abyste hravě zvládli vše, co vás doma, v práci čeká, načerpali jste novou energii, zvýšili důvěru v sami sebe, cítili se fit, měli radost ze života.


Odkryjeme nejzásadnější věci, na které si dát pozor a největší chyby, díky kterým dostatečný čas navíc mít nikdy dlouhodobě nebudete.


Trénink vytváří ucelený systém informací, které vás dovedou efektivně k vašemu cíli. Představuje dlouhodobou podporu krůček po krůčku z jedné životní etapy do druhé, dokud vám vše nezačne dávat smysl a vy si vytvoříte život snů.


Dostanete jasný návod krok-za-krokem, jak na to. Trénink trvá 15 dní a po ukončení tréninku budete:

  • dělát méně a mít lepší výsledky

  • mít minimálně hodinu denně navíc pro svoje sny, zábavu

  • zvládat vše s lehkostí bez překážek a zklamání

  • cítit se skvěle

  • mít větší sebevědomí

  • zbavíte se omezení, které vás brzdily v dosažení cílů


Trénink bude zahájen v lednu, jeho plná cena bude 29 990 Kč. Před spuštěním oficiální prodejní kampaně však dělám NEVEŘEJNÝ PŘEDPRODEJ pro moje věrné odběratele a zákazníky, ve kterém je cena kurzu mnohem nižší… No, a právě toho se týká můj osobní dopis pro vás.


Cena výcviku je v předprodeji dramaticky nižší, než za kolik bude trénink v příštích měsících a letech prodáván.


Proč vám dávám trénink v předprodeji?

  • Za prvé, tato akce není veřejná, je to poděkování za to, že mě pravidelně sledujete.

  • Za druhé, jde o předprodej a výcvik startuje až 17. ledna 2022. Na jeho prodej za plnou cenu pak budu mít dost času…

  • Za třetí, chci dát šanci i těm, kteří si výcvik za plnou prodejní cenu 29 990 Kč již nebudou moci dovolit.







5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page