top of page

Je pro tebe pohled do zrcadla noční můrou? 9 rad, jak se do sebe okamžitě zamilovat?

Stojíš každý den před zrcadlem a nemůžeš se na sebe ani podívat? Tlustá stehna s celulitidou, na břichu strie a dál nemáš odvahu hodnotit? Kdy jste si slíbili, že už to konečně všechno změníte, protože vás to jen ubíjí? Aby mohlo dojít ke změně, musí nejdříve přijít změna přímo od vás a to hned.

  1. Mluvte a chovejte se k sobě s úctou. Začněte tím, že pokaždé, když se na sebe podíváte do zrcadla, usmějete se a řeknete si, že se máte rádi.

  2. Přestaňte se srovnávat s ostatními. To, že pro vás vypadají někteří fantasticky, neznamená, že se tak sami cítí a nemají mnohem více starostí než vy.

  3. Kupte si oblečení, které vám dělá radost a hlavně vám sedí. Jinak se budete donekonečna trápit, protože sice to tričko velikosti S vypadá luxusně a nemůžete už bez něho žít, ale na vaší postavě XXL prostě nikdy vypadat dobře nemůže.

  4. Nikdo není dokonalý. Pozorujte vaše přednosti – jste chytří, dokážete lidi kolem rozesmát apod.

  5. Přestaňte se neustále vážit. Důležité je, z čeho se hmotnost skládá. Kolik z toho tvoří svaly, tuky, voda?

  6. Rozhodně se nepouštějte do diet, které vám, pokud nejsou pod dohledem lékaře, rozhodí metabolismus i psychiku. Jezte pestře, pravidelně, vyváženě.

  7. Stanovte si reálnou motivaci a cíl. Trýznit sebe nereálným očekáváním, vede k syndromu vyhoření. Výsledek? Zaručuji vám, že do pár měsíců, budete mít kila zpátky i s bonusem pár kil navíc a psychika na tom bude ještě hůře než na začátku.

  8. Starejte se o své tělo. Dejte mu to, co mu udělá dobře – masáže, kosmetika, výživná strava, pohyb, meditace a další.

  9. Buďte trpěliví, rychlo zázraky vedou jen ke zklamání, i když to tak zpočátku nemusí vůbec vypadat.

  10. Vezměte zodpovědnost do vlastních rukou a jděte vpřed svému spokojenému já, protože jen tak, si můžete plnit svoje sny. Ne za týden, měsíc, rok, ale udělejte první krok hned.

Získejte ještě dnes ZDARMA rozšířenou hodnotu tohoto článku a to přímo vytoužený výsledek v praxi, díky němuž se změny ve vašem životě začnou dít okamžitě od prvního dne. Začněte dnes, abyste již zítra na sobě mohli vidět svoje první výsledky se zaslouženými úspěchy - klikněte zde



15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page