top of page

Jste na sebe moc přísní?

Bývá zvykem, že když se člověk rozhodne pro změnu, často na sebe klade až příliš vysoké nároky. Nejradši by všechno změnil od základů ze dne na den.


Kvůli přísným požadavkům, které na sebe má, jsou tyto změny velkým šokem. Máme strach, že to nezvládneme, nejsme dostatečně dobří. To má za následek to, že změny nikdy natrvalo nedosáhneme.


Máte to stejně?


Pokud jste ještě nestihli shlédnout 2. lekci 3-denní výzvy ZDARMA - Získej čas navíc ke splnění svých snů, rozhodně si ji nenechte ujít - zde


Získáte efektivní rady, proč svých cílů často nejsme schopni nikdy dosáhnout aneb Jak překonat strach a naučit se s ním pracovat.


3. den 3-denní výzvy ZDARMA - Získej čas navíc ke splnění svých snů, a to s tématem Jak si sestavit efektivní časový plán na míru, který vám umožní s lehkostí proplouvat životem a užívat si naplno každou volnou ušetřenou chvíli navíc.

+

BONUS - Tipy na to, jak upevnit svoje vztahy v rodině i v práci.




Materiály včetně skupinky budou přístupné jen do 9.11.2021, proto si je projděte co nejdříve, abyste z nich načerpali maximum - zde.


Víte o někom, komu by informace mohly pomoci? Přidejte ho ještě dnes do naší skupinky, aby se změnami v životě mohl začít okamžitě a již zítra na sobě mohl vidět svoje první výsledky se zaslouženými úspěchy.



5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page