top of page

Jste s vaším životem spokojení? Ne? Dnes v 18 hodin máte šanci to změnit.

V bonusovém díle 2 před 3-denní výzvou ZDARMA Získej čas navíc ke splnění svých snů, jsme se pořádně namotivovali a přenesla jsem vás do vaší vysněné budoucnosti. Byla to paráda, že?

Naučila jsem vás i úžasnou metodu pěsti, která vám vždycky pomůže, když si přestanete věřit, nebudete se cítit v pohodě, budete se odklánět od své cesty snů.


Pokud jste bonusové vysílání ještě neviděli nebo se k němu chcete vrátit, veškerý materiál bude pro všechny přístupný do 9. 11. 2021



Dnes v 18:00 hodin začíná 1. den naší výzvy Získej čas navíc ke splnění svých snů a už dnes máte ve skupině 2 bonusová živá vysílání, tak je nezmeškejte.


Udělejte si po následující večery v 18.00 hodin čas a přijďte na vysílání do naší skupinky na www.ziskejcasnavic.cz.


Po odvysílání videa budu reagovat na vaše dotazy. Diskuse bude probíhat v komentářích pod videem. Využijte toho na maximum.


Kdybyste vysílání nestihli, nevadí, podíváte se později. Materiály pro vás budou přístupné do 9. 11. 2021 a pak vše smažu. Proč? Protože je to VÝZVA. Je potřeba jít do akce hned a neodkládat to na někdy/nikdy. Čím dříve začnete dělat akční kroky, tím rychleji si splníte svoje sny.

Už se na všechny moc těším, Pavča Podloučková



4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page