top of page

Jste tam?

Speciální akce na naše luxusní, originální Čarodějnické 10 chodové menu končí zítra 29. 4. 2021 přesně o půlnoci.

Zde najdete vše o Čarodějnickém 10 chodovém menu - klikněte


Tuto mimořádnou akci 60% slevu jsem pro vás připravila jako poděkování, že jste měli zájem o naše služby. Od pátku bude Čarodějnické menu více jak 2x dražší, vy jej máte do čtvrtka 29. 4. 2021 jen za necelou polovinu.


Možná i vy tak nějak dlouhodobě tápete, jak budete tentokrát svátky prožívat, co vařit, chystat, jak to zpestřit, aby to nebylo stejné jako každý rok. Udělejte si pohodu a relax, protože tentokrát nic vymýšlet nemusíte, udělali jsme to za vás a rovnou říkáme, držte si klobouky, protože to bude pořádná jízda.



Udělejte si netradiční čarodějnické pochoutky a užijte si nejen při přípravě jídel a při konzumaci těchto lahůdek mnoho legrace. Vytvořte si společně s dětmi nezapomenutelnou kouzelnou atmosféru plnou zábavy a dobrého jídla, které nikde jinde nenajdete.

Zde získáte 10 chodové luxusní Čarodějnické menu s 60% slevou - klikněte


Pokud by vám sleva 60% nestačila, jako BONUS dostanete i Čarodějnický bonusový dárek v hodnotě 1460 Kč.

To zní dobře, ne?


Uděláme vám z Čarodějnic naprosto odlišný zážitek, než na který jste byli doposud zvyklí. Najdete zde originální, rychlé, snadné, chutné pokrmy, nemusíte ztrácet čas zbytečným přemýšlením nad tím, co uvaříte. Cítíte to nadšení?

Klikněte zde a zjistěte o Čarodějnickém 10 chodovém menu vše.


Čarodějnické menu jsme pro vás vytvářeli tak, aby to byl pro celou rodinu nezapomenutelný, kouzelný zážitek. Pavča Podloučková a její tým.


P.S. Připomínám, že akce platí jen do čtvrtka 29. 4. 2021, proto si zarezervujte menu co nejdříve. Nesdílejte tuto nabídku dále. Od pátku bude nabízena za plnou cenu.





8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page