top of page

Přátelé? :) Tajná akce!

Krásný den, včera jsem vám posílala tajnou nabídku na naše originální, luxusní Čarodějnické 10 chodové menu, abych vám tím poděkovala za to, že jste měli zájem o naše služby. Chci se tímto ujistit, že vám moje zpráva neunikla.


Do čtvrtka 29. 4. 2021 (aktuálně zbývají 2 dny) můžete mít fantastické Čarodějnické 10 chodové menu za méně než polovinu, navíc k tomu úžasný BONUS.


Zjistěte více o Čarodějnickém menu s 60% slevou - klikněte zde

Připravili jsme pro vás tuto speciální akci jako poděkování. Od pátku bude cena již za více než dvojnásobek.


Pokud by vám sleva 60% nestačila, jako BONUS dostanete i Čarodějnický bonusový dárek v hodnotě 1460 Kč. To zní dobře, že?

Uděláme vám z Čarodějnic naprosto odlišný zážitek, než na který jste byli doposud zvyklí. Najdete zde originální, rychlé, snadné, chutné pokrmy, nemusíte ztrácet čas zbytečným přemýšlením nad tím, co uvaříte. Cítíte to nadšení?

Klikněte zde a zjistěte o Čarodějnickém 10 chodovém menu vše.

Čarodějnické menu jsme pro vás vytvářeli tak, aby to byl pro celou rodinu nezapomenutelný, kouzelný zážitek. Pavča Podloučková a její tým.


P.S. Připomínám, že akce platí jen do čtvrtka 29. 4. 2021, proto si zarezervujte menu co nejdříve. Nesdílejte tuto nabídku dále. Od pátku bude nabízena za plnou cenu.



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page