top of page

Super rychlý, chuťově vynikající velikonoční beránek bez vážení a chemických jedů

Tak a je to tady. Uteklo to jako hrom a máme tu Velikonoce. Aby se každý z nás mohl těšit tomuto nádhernému období, připravila jsem pro Vás snadný recept na beránka. A udělejte si rovnou dva! Jeho nádherná vůně, úžasná chuť zaručí, že do Velikonoc rozhodně jeden nevydrží! A co se zbytkem volného času? Věnujte se například svým oblíbeným aktivitám jako jsou rodinné společenské hry, četba nebo jen seďte u otevřeného okna či na vlastní zahrádce a užívejte si nádherného dne plného sluníčka a přírodních krás.


Ingredience

celozrnná mouka hladká 2 hrnky

med dle libosti

kypřicí prášek 1ks

řepkový olej 0,5 hrnku

mléko 3/4 hrnku

vejce 2ks


Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme a vylijeme do formy beránka. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 150°C cca 40 minut. Pokud možno, tak beránka necukrujte, ale posypte mletými ořechy. Položte ho na dekorativní tác, talíř a obložte domácím müsli. Dobrou chuť a krásné Velikonoce.


Chcete vařit rychle, chutně bez námahy a nechat se inspirovat novými jídly?

Připravili jsme pro celou rodinu ZA DOBROVOLNOU CENU nádherně barevný, pestrý Jídelníček bez vážení surovin, ve kterém naleznete mnoho výtečných jídel s přípravou do pár minut.


Chcete stravou upravit svou hmotnost a načerpat novou energii pro výkon běžných činností a povinností?

Vytvořili jsme pro vás rozšířený Jídelníček bez vážení surovin 2 s přípravou pokrmů od 1 minuty a s 10 videoprezentacemi s tématy z oblasti stravování k upevnění zdraví a zachování si optimální váhy s 50% SLEVOU.

Děláte radost ostatním?

Pro radost všem můžete věnovat rovněž originální dárkové poukazy sestavěné přímo na míru.




91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page