top of page

ZDARMA-Přednáška-Proč děti v domácí izolaci tloustnou aneb Jak mohou rodiče popořit jejich zdraví

Máte pocit, že vaše děti přibírají nekontrolovatelně na váze a nevíte si rady, co s tím dělat? Projevily se už u vás zdravotní komplikace v souvislosti s nadváhou, obezitou? Chcete věc delší dobu řešit, ale nevíte odkud začít? Jsou hádky ohledně stravování v rodině na denním pořádku?

Co když, to všechno může být úplně jinak? Co když opravdu můžete jíst to, co máte rádi, jen je potřeba ucelit systém plný pro někoho chaotických informací? Co když je na čase přestat věc řešit sami, pokud to dlouhodobě nikam nevede a nechat si poradit od odborníka, kdy získáte nejen cenné rady, ale rovněž podporu a ujištění, že v tom opravdu nejste sami a společně to jednoduše zvládneme.


Srdečně vás zveme v úterý 20. dubna 2021 v 19.30 hodin na přednášku s názvem Proč děti v domácí izolaci tloustnou aneb Metody pro rodiče, jak podpořit kvalitu jejich zdraví prostřednictvím stravy


Co vám přednáška přinese?

  • Podíváme se na to, jaké jsou zásadní nedostatky ve stravě dětí, se kterými se nejčastěji setkávám při analýze jejich jídelníčku; na chyby, které vedou k váhovým, zdravotním problémům.

  • Uvedeme si příklad nevhodných potravin, které by děti neměly pravidelně konzumovat.

  • Zdůrazníme význam kvalitní výživy na zdraví dětí včetně uvedení zásadní změny ve stravování za poslední roky.

  • Odtajníme základní zásady, jak u dětí podpořit a zvýšit kvalitu jejich zdraví.

  • V přednášce naleznete nejen návod na upevnění zdraví a získání optimální váhy pro vaše děti, ale rovněž prostřednictvím akčních kroků i metody pro upevnění a zkvalitnění rodinných vztahů.

Přednáška probíhá on-line

Join Zoom Meeting klikněte zde

Meeting ID: 873 4884 4324

Passcode: GW



27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Sdílení
bottom of page